Agenda

Netherlands, Projectbureau Van Iwaarden Artwork Amsterdam

Projectbureau van Iwaarden Artwork Amsterdam

De voorbereidingen zijn begonnen en vanaf 1 februari 2016 start ik een projectbureau voor Iwaarden Artwork in Amsterdam.
De directeur Jan van Iwaarden ken ik nog als hoofd techniek van de werkplaats schilderen uit mijn tijd als deelnemer op de Rijksacademie (’97/’98). In 2005 heb ik Iwaarden Artwork zelf ingeschakeld bij de uitvoering van mijn kunstopdracht “Onderlangs” in Betondorp. Vanaf  februari 2016 zal ik vanuit mijn atelier en naast mijn beeldende werk, het aanspreekpunt zijn voor klanten in Amsterdam en omgeving.

Samensmelting van vakmanschap, creativiteit en moderne printtechnieken

“Iwaarden Artwork is een modern bedrijf met eigen productiefaciliteiten, gespecialiseerd in inspirerende oplossingen voor kunstprojecten, glas- en wandbekleding en signing. Vanuit Barneveld bedienen wij al meer dan 25 jaar een breed scala aan architecten, interieurbouwers, projectinrichters, designers, kunstenaars en eindgebruikers. Vakmanschap, creativiteit en moderne printtechnieken smelten samen in muurschilderingen, glasdecoraties, plafondschilderingen, multiples en wandobjecten”

Onderlangs_3

2005-15-martijn-sandebrg-singelland-college-IMG_3816

Trackback URL: https://www.sannebruggink.nl/netherlands-projectbureau-iwaarden-amsterdam/trackback/